• De Reunie 2032

  In het schooljaar 2018-2019 gaan 4 Eindhovense basisscholen aan de slag met het Reunie 2032 project: 't Slingertouw, KC Theresia, Tweelingen en De Driestam.

  Met de ervaringen uit het vorige schooljaar is een nieuw format ontwikkeld. We wensen de leerkrachten, kinderen en ouders van deze pilotscholen heel veel succes, creativiteit én plezier toe!


  klik voor details
  /upload/2249.8.jpg
  klik voor details
 • Het verhaal van schooljaar 2018-2019

  In het schooljaar 2018-2019 gaan de kinderen aan de slag op basis van inspiratie uit een nieuw verhaal. Hier zie je de intro.

  klik voor details
  klik voor details
 • Terugblik 2017-2018

  Na een zeer succesvolle pilot, biedt de Ontdekfabriek in het schooljaar 2018-2019 een aantal scholen de kans om zelf de eindejaarsschoolmusical te maken. Ervaringsdeskundigen van De Ontdekfabriek bieden de tools en de expertise om op basis van een raamvertelling de musical geheel naar eigen hand uit te werken. Bovendien kan een leerkracht de hulp inschakelen van een (gratis) externe expert via Cultuurstation.

  De talenten van de kinderen worden breed aangesproken. Er is een workshop Mediacreativiteit voor de leerkrachten. Daarin  wordt onder andere uitgelegd hoe de kinderen een eigen videoclip kunnen maken en hoe ze met een speciale digitale tool hun eigen tekeningen in het decor verwerken.

  klik voor details
  klik voor details
 • De musical workshops

  Volop aan de gang met professionele begeleiding!

  klik voor details
  klik voor details
 • Filmpje 2017-2018

  Het introfilmpje om jullie alvast een klein beetje te inspireren voor het maken van jullie hele eigen voorstelling!

  klik voor details
  klik voor details
 • Met dank aan

  Dit project wordt uitgevoerd door De Ontdekfabriek in samenwerking met creatieve professionals en is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Cultuur Eindhoven. Basisschool 't Slingertouw is de eerste school waar in 2018 De Reünie 2032 tot leven komt. 

  klik voor details
  /upload/5704.JPEG CULTUUREINDHOVEN_LOGO_C_ZWART_RGB_72DPI.jpg
  klik voor details
 • Copyright Stichting De Uitvinders ©2022