• Zomerschool 2018 bij Fellenoord

  (0 stemmen)

  Hallo allemaal! Wij zijn Lisanne, Lynn, Kezban, Demi en Saloua. Deze zomer zijn wij de begeleiders van de zomerschool. Hopelijk zal iedereen het heel leuk hebben.

  klik voor details
  /upload/2351.IMG_7598.JPG
  klik voor details
   
 • Beestenbende dag 1

  Wat een leuke eerste dag hebben we gehad! De dag begon met een verhaal over de Beestenbende. Op de vertelplaat zagen we verschillende dieren. Daarna gingen we maskers maken zodat we lid konden worden van de Beestenbende. Na het buitenspelen hebben we ook nog ons favoriete dier getekend.

  klik voor details
  /upload/6055.myposter_collage_20180731.jpg
  klik voor details
 • Beestenbende dag 2

  We zijn de dag begonnen met een verhaaltje van de beestenbende. Op de vertelplaat zagen we alle dieren uit het verhaal. Daarna hebben we onze dierenmaskers afgemaakt. Ze zijn super mooi geworden! Nu zijn alle kinderen lid van de beestenbende. Natuurlijk hebben we ook buiten gespeeld. Om af te koelen kregen alle kinderen een ijsje. We hebben de dag afgesloten in de kring. Daar hebben we gepraat over welke geluiden alle dieren maken, wat ze eten en waar ze wonen.

  klik voor details
  /upload/6056.myposter_collage_20180803 (1).jpg
  klik voor details
 • Beestenbende dag 3

  Het verhaal ging vandaag over Leeuw die bang is voor schaduwmonsters. De kinderen zijn helemaal niet bang! Zij hebben zelf met hun handen schaduwmonsters gemaakt. Daarnaast hebben we buiten ook naar onze eigen schaduw gekeken. Vervolgens hebben we die met stoepkrijt overgetrokken. Daarna hebben we in de gymzaal gespeeld. Om de dag af te sluiten kregen alle kinderen een ijsje en hebben we naar het verhaal van muis geluisterd. 

  klik voor details
  /upload/6057.myposter_collage_20180807 (1).jpg
  klik voor details
 • Beestenbende dag 4

  Vandaag was dan eindelijk de dag dat we naar De Ontdekfabriek zouden gaan! Het was een hele leuke dag. Zelfs de taxi rit vonden de kinderen geweldig. In De Ontdekfabriek hebben we eerst een film gekeken. De film ging over de beestenbende. Zo zagen we de bekende dieren aap, kat, vogel en leeuw. Daarna mochten de kinderen vrij gaan spelen. Ze hebben een super leuke dag gehad!

  klik voor details
  /upload/6058.IMG-20180810-WA0000.jpg
  klik voor details
 • Beestenbende dag 5

  Ook vandaag zijn we de dag gestart met een verhaal. Onze favoriete dieren vogel, aap, kat en leeuw beleefden weer een avontuur. Daarna hebben we naar aanleiding van het verhaal monsters gemaakt. Zo hebben we monsters met verf gemaakt. De kinderen moesten door een rietje blazen waardoor er een vreemd monster ontstond. Daarna hebben we monsters getekend en uitgeprikt. Er waren monsters met 3 armen, 4 handen en 5 benen! Als laatst hebben we de monsters voor het licht gehouden waardoor we schaduwmonsters kregen.

  klik voor details
  /upload/6059.IMG_7720.JPG
  klik voor details
 • Beestenbende dag 6

  Helaas is vandaag de laatste dag van de zomerschool aangebroken. Natuurlijk hebben we er een leuke dag van gemaakt! Zoals gewoonlijk hebben we naar het verhaal van de beestenbende geluisterd. Daarna hebben we met water gespeeld. Met sponsjes, bootjes en rietje mochten de kinderen lekker kliederen. Om de dag af te sluiten kregen ze allemaal cake die ze mochten versieren met lekkere dingen. Daarnaast mochten de kinderen hun handtekening onder hun diploma zetten en mee naar huis nemen. We hebben het enorm leuk gehad!

  klik voor details
  /upload/6060.myposter_collage_20180818.jpg
  klik voor details
 • Copyright Stichting De Uitvinders ©2020