• De familie SLIM

  Stuur hier VOOR 20 DECEMBER je uitvinding in en win bioscoopkaartjes voor de Familie SLIM!

  Maak hier je inzending aan. Bedenk zelf een inzendcode (je wachtwoord).

  klik voor details
  /upload/2248.SLIM_poster_nuindebios_online.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder …
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder …
 • Fritz Slim wil jouw uitvindingen zien!

  Zend jouw uitvinding in via deze site en werf zoveel mogelijk stemmen.

  De 5 uitvinders die op 19 december 2017 (23.59 uur) de meeste stemmen hebben verzameld ontvangen elk 2 bioscoopkaarten voor De Familie Slim!

  klik voor details
  klik voor details
 • Vanaf 6 december in de bioscoop

  Max Slim is de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alledrie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Wanneer de familie een uitnodiging krijgt voor de 25ste editie van Inventicon, stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen fake te zijn en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Tesilon heeft de familie bewust ‘ontvoerd’ naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg…. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn familie te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?

  klik voor details
  klik voor details
 • Uitvinden met de hele klas?

  Heeft de familie Slim het Uitvindersvirus bij je aangewakkerd? Vraag dan aan de juf of meester of jullie met de hele klas kunnen meedoen met De enige echte Uitvinderswedstrijd! Het antwoord is natuurlijk "ja". Want naast leuk is het ook superleerzaam, gratis en jullie kunnen meteen starten.

  Kijk HIER voor de opdracten van De Uitvinderswedstrijd 2018.

  klik voor details
  /upload/5693.confettikanon.jpg
  klik voor details
 • Zelf uitvinder worden in De Ontdekfabriek

  Denk je er zelf wel eens over na om uitvinder te worden? Dan is een uitstapje naar De Ontdekfabriek echt iets voor jou! In De Ontdekfabriek wordt je meegenomen in een prachtig filmavontuur. Daarna kun je aan de slag met leuke workshops én je kunt er je eigen ontwerpen bouwen. In de greenscreenstudio presenteer je je zelfgemaakte uitvindingen. Een dag om nooit te vergeten. Leuk om met het hele gezin naartoe te gaan óf met je school natuurlijk.

  klik voor details
  /upload/5694.37.jpg
  klik voor details
 • Copyright Stichting De Uitvinders ©2019