• hulp water helicopter 3000

  (0 stemmen)

  Hallo jongens en meisjes, wij zijn Robin en Dominika en wij hebben de hulp water helpcopter 3000 gemaakt.

   

  Hij kan super snel vliegen wel 3000km per uur

   

  Hij brengt water van andere landen naar bijvoorbeeld een woestijn.

   

  Zo werkt hij: eerst maken ze een lang en diep gat, daar gaat beton in zodat het water niet opdroogt. Als de beton is opgedroogt komt de hulp water helicopter 3000 naar de plek. Als de hulp water helicopter er is laten ze De ballon vallen (in de ballon gaat 3000 liter)

  Soms moet hij op en neer omdat soms 3000 liter niet genoeg is.Soms komt het water niet in de gat gelukkig is er een beetje beton naast het gat zo dat het water niet in het zand komt.

   

   

  Wij hebben hard gewerkt en veel plezier gehad tijdens het bouwen van de hulp water helicopter 3000 hopelijk vinden jullie het mooi en stemmen op ons.

   

  groetjes: Robin & Domnika

  klik voor details
  /upload/2333.IMG_0241.jpg
  klik voor details
   
 • hoe kwamen we op het idee?

  Eerst had de juf ons een verhaal voorgelezen.Het ging over ''een verdronken rivier'' Dat betekent dat de rivier weg was. en een paar kinderen gingen opzoek naar de rivier. Toen moesten wij een water-takel-kraan maken. Dat was lastig maar het is gelukt. Toen moesten we 2 tallen zoeken en een woord web maken over water en woestijnen. Daarna moesten we een ontwerp maken.Toen kwamen we op hele goeie ideeën. Maar we vonden de helicopter het leukst.Toen maakten we het ontwerp helemaal. Tijdens het bouwen kwamen we ook lastig heden tegen bijvoorbeeld: we konden amper de rietjes plakken aan de helicopter, maar het is gelukt. op het einde was het ontwerp helemaal af. We hebben ons best gedaan.

  klik voor details
  klik voor details
 • waarom willen

  klik voor details
  klik voor details
 • Copyright Stichting De Uitvinders ©2019