• De Dierenverzorgmachine

  (10 stemmen)

  waarom hebben wij het gekozen?

  We zijn allemaal dierenfans en in het circus zijn vrij veel dieren en die hebben veel verzorging nodig en dat kost veel tijd. Daarom hebben wij de dierenverzorg machine gekozen om de dieren makkelijker te verzorgen.

  Hij werkt op zonnenenergie, op de machine zitten zonnenpanelen om de zonnenenergie op te wekken. Hij is zuinig met zijn energie, zodat hij weinig zon nodig heeft en lang mee kan.Hij is ongeveer zo groot als een vrachtwagen. hij is gemaakt van ijzer en staal en hij is goud van kleur

  Hij werkt als je via een computer invoert wat hij moet doen, dan krijgt hij een melding en dan voert hij het uit. binnen ongeveer een half uur is alles klaar.

  Als de machine bezig is kunnen de verzorgers de dieren trainen en de acts voorbereiden zodat ze meer tijd hebben om uit te rusten en aan de kleding te besteden.

  Hij kan alle dieren van het circus verzorgen zoals: paarden/pony’s, zeehonden, olifanten, tijgers, leeuwen, honden en vogels. De machine kan de dieren wassen en poetsen, ook tuigt hij de dieren op en zorgt dat het tuig er netjes uit ziet. Hij mest ook de kooien/stallen uit.de machine geeft de dieren eten en drinken.

  klik voor details
  /upload/1787.dierenverzormachine 2.JPG
  klik voor details
   
 • Copyright Stichting De Uitvinders ©2020